Teambuilding Games

Teambuilding Games

Haal eruit wat erin zit! Teambuilding is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten, waarbij de samenwerking centraal staat. Doelen van onze teambuilding games zijn onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen. We gebruiken daarbij de 5 fases van Tuckman:

Forming

Spel van verbinding C-team

Storming

Olympisch bouwspel

Norming

DNA spel


Performing

Wie is de held?  
 
spel van verbinding | Bedrijfshelden

Spel van verbinding

Met het spel van Verbinding worden de spelers uitgedaagd om op zoek te gaan naar verschillende verbindingen. Dit doen we op individueel, team en organisatie niveau.

C-Team Game

Met dit spel worden de spelers gestimuleerd om actief de samenwerking op te zoeken met verschillende collega’s. De teams krijgen via de telefoon diverse opdrachten toegestuurd.

Olympisch Bouwspel | Bedrijfshelden

Olympisch bouwspel

Door het spelen van het Olympisch bouwspel worden de spelers uitgedaagd om te laten zien hoe ze onder druk presteren. Het spel kent vier belangrijke thema’s: contractwijzigingen, team kennisvragen, kansen pakken en de bouwshop.

DNA Spel | Bedrijfshelden

DNA spel

Spelers gaan met dit spel zelf een organisatiespel bouwen. Welk team weet de (kern)waarden om te zetten in een concrete, inspirerende en motiverende challenge?

Wie is de held?

Ben jij één van de helden van het bedrijf? Wat is jouw talent en weet je deze ook van jouw collega’s te benoemen? Op een energieke wijze ga je met dit spel op ontdekkingsreis met elkaar.

Hopitality Expert Game | Bedrijfshelden

Overwin het gedoe spel

De spelers krijgen inzicht over verschillende vormen van gedoe en wat je kunt doen individueel en als team om dit gedoe om te zetten naar een positieve challenge.

Marieke Bedrijfshelden
Samen spelenderwijs aan de slag

Staat jouw spel er niet bij? Ik ga graag de uitdaging aan om samen jullie eigen spel te ontwikkelen!

Scroll naar top