Ontwikkel het spel

Ontdek de toekomst van leren en presteren met serious gaming!

Samen spelenderwijs aan de slag

Serious Games: Waar Plezier en Wijsheid Samenkomen!

1. Leren met een glimlach

Serious games zorgen ervoor dat leren geen noodzakelijk kwaad meer is. Je kunt met een glimlach leren, alsof je een heimelijk genoegen hebt ontdekt dat niemand anders kent.

2. Gamify your day

Heb je je ooit afgevraagd waarom je zoveel tijd besteedt aan games? Omdat ze verslavend zijn! Serious games voegen diezelfde verslaving toe aan leren, waardoor je motivatie omhoogschiet.

3. Fouten maken mag

Serieus, wie houdt er van leren als je bang bent voor fouten? Serious games bieden een veilige speeltuin waar je kunt experimenteren en falen zonder echte consequenties. Het is als een magische wereld waar je kunt groeien zonder je zorgen te maken over de scherven.

4. Teamwork en Chill-samenwerking

Serious games benadrukken teamwork, maar zonder het formele gedoe. Het is als samenwerken met je beste vrienden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze je verslagen.

Dus waarom wachten? Serious games zijn de perfecte combinatie van leren en plezier. Heb jij als organisatie een bepaalde leervraag en wil je dit eens anders aanpakken?
Ontwikkel dan samen met ons jullie eigen spel!

Boek een gratis online gamestorm om te kijken of we jullie leervraag om kunnen zetten in een serious game.

Samen spelenderwijs aan de slag

Waarom kiezen voor het ontwikkelen van een eigen serious game?

Serious games zijn geen trend; ze zijn de toekomst. Waarom? Omdat ze leren plezierig maken, prestaties verbeteren en teams motiveren als nooit tevoren. Met een eigen serious game realiseer je:

Samen spelenderwijs aan de slag

Enkele voorbeelden van klanten die met ons aan de slag zijn gegaan:

Samenspel van de toekomst

Voor het Regio & Horizon College hebben we het Samenspel van Toekomst gebouwd. Een spel waarbij iedereen uitgedaagd wordt speler te zijn van het spel van de toekomst (fusie). Het spel bestaat uit meerdere lagen en maakt onderdeel uit van een cultuurprogramma.

Fit & More Games

De war on talent! Voor HEYDAY hebben we een spel ontwikkeld waarbij de studenten van de opleiding Facility Management op een leuke manier kennis gaan maken met het vakgebied en HEYDAY als werkgever. Het kantoorgebouw van HEYDAY in Den Bosch is omgetoverd tot een echt speelveld.

Hospitality Roulette

Voor Blinck Schoon hebben we een spel ontwikkeld waarbij de medewerkers aan de slag gaan met Hospitality/ Gastvrijheid. Met een vleugje geluk delen ze veel kennis over hun gasten en worden ze uitgedaagd te vertellen hoe ze gastvrijheid in de praktijk laten zien.

Samen Slimmer Spel

Voor CSU hebben we een spel ontwikkeld waarbij we de spelers zijn gaan uitdagen om de missie, visie en kernwaarden wat meer tot leven te brengen. In plaats van een standaard presentatie tijdens de introductiedag, spelen de collega’s nu het Samen Slimmer Spel waarbij ze geïnformeerd worden over de kernwaarden en meteen uitgedaagd worden om dit de komende periode in de praktijk te brengen.

Expeditie FM

Voor de opleiding Facility Management van de Hogeschool Rotterdam hebben we de Expedition FM box gemaakt. Een leuke escapebox waarbij de studenten gaan ontcijferen welke vaardigheden, kwaliteiten, voorkeuren, etc. ze al hebben. Het spel is onderdeel van het Vaardigheden Programma.

Olympisch bouwspel

Voor de Samenwerkplaats hebben we het Olympisch Bouwspel ontwikkeld. Een simulatiespel waarbij bouwteams onder druk een gebouw moeten opleveren voor het Olympisch dorp. De bouwteams dienen binnen budget en conform PVE van alles op te leveren.

Boek een gratis online gamestorm om te kijken of we jullie leervraag om kunnen zetten in een serious game

Scroll naar boven
Waarmee kan ik je helpen?