Begeleid het spel

Ben jij op zoek als trainer of coach of (HR) Manager om jouw dientsverlening of takenpakket naar een hoger niveau te tillen? En ben je er van overtuigd dat een uur spelen soms meer oplevert dan een volle dag praten?

Laat je verrassen door onze spetterende masterclass over game-based learning! Wij staan paraat om jou te helpen bij het injecteren van een🚀 flinke dosis plezier in jouw trainingen. Of we kunnen zelfs de creatieve vonk laten overspringen en samen een geweldig gameplan bedenken voor dat lastige organisatie- of klantvraagstuk. Maar daar blijft het niet bij! Na deze opwindende masterclass duiken we meteen in de actie en gaan we los met een reeks Bedrijfshelden-spellen. Ben jij er klaar voor om trainingen en vraagstukken om te toveren tot epische avonturen? 😁🎮💡

Nadat je onze dynamische masterclass hebt doorlopen, opent zich een wereld vol mogelijkheden voor jou! Je krijgt de mogelijkheid om één of zelfs meerdere Bedrijfshelden-spellen in te zetten binnen jouw organisatie of voor jouw gewaardeerde klanten. Stel je voor wat er allemaal mogelijk is!
Onze spellen staan klaar om vraagstukken als deze aan te pakken: 🌟

Train de trainer

Zodra je jouw favoriete spel(len) hebt gekozen, begint het avontuur. We starten met een diepe duik in het spel zelf, waarbij je waardevolle inzichten krijgt om een meesterlijke spelleider te worden. We voorzien je bovendien van een complete spelset (op tijdelijke basis). Vervolgens is het tijd voor de generale repetitie, waarbij we samen met een groep het spel spelen. Als kers op de taart delen we tips over hoe je het spel succesvol kunt inzetten binnen jouw organisatie of bij potentiële klanten. Op het moment je alle kneepjes van het vak beheerst, is het tijd om de arena te betreden en te laten zien wat je waard bent! Het is GAME ON!

Laten we een heel jaar lang samen ondernemen en successen behalen! De aanvragen die Bedrijfshelden ontvangt voor het spel dat jij in je bezit hebt, sturen we rechtstreeks naar jou door. Dit betekent niet alleen een leuke omzet, maar ook een geweldige kans om jouw spel naar een breder publiek te brengen. Bovendien kun je het begeleid spelen van het spel zelf actief promoten bij jouw bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten. En als jouw klanten behoefte hebben aan maatwerkoplossingen, staan we samen klaar om dit te realiseren! Na een jaar van gezamenlijk succes bekijken we onze prestaties op het scorebord en stellen we elkaar de cruciale vraag: Willen we doorgaan en nóg beter worden, zijn we klaar om een nieuwe ronde te beginnen? De keuze is aan ons, en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Contact

Ben je nieuwsgierig? Graag kom ik met jou in contact zodat ik je meer info kan geven en vragen kan beantwoorden.

Mail mij via:
marieke@bedrijfshelden.nl

Of bel:
06 – 40 72 38 72

Scroll naar boven
Waarmee kan ik je helpen?