Gastvrijheid in de Zorg Challenge

Gastvrijheid in de zorg

Gastvrijheid in de Zorg Challenge

Gastvrijheid in de Zorg challenge
Op een leuke, inspiratievolle maar vooral ook effectieve manier met gastvrijheid in de zorg aan de slag. Daar staat de nieuwe Gastvrijheid in de Zorg challenge voor. De kracht van dit spel is dat ze de spelers ertoe kunnen brengen in actie te komen in richtingen die eerder ondenkbaar waren. De drie serious games die onderdeel uitmaken van de challenge zijn vanuit de visie van Floreert Hospitality en Bedrijfshelden opgebouwd en bevatten mechanieken die spelers uitdagen en ertoe bewegen om gastvrij routinegedrag te vertonen. Niet alleen tijdens de workshop maar vooral ook op de werkvloer (gamification)! Dit leidt tot een voortdurende groeiende score binnen de dienstverlening maar vooral ook heel veel FUN binnen het team en dat merken de patiënten, cliënten en bewoners direct.

Waarom de samenwerking met Floreert Hospitality?
“Al ruim 10 jaar werk ik af en aan met Irma en we hebben samen een paar mooie projecten op mogen pakken. Als je met Irma samenwerkt dan komt er altijd een grote bruisende energie binnen die ze van nature meeneemt. Ze weet mensen echt te inspireren op het gebied van iemand een welkom gevoel geven. We delen dezelfde visie op het gebied van Hospitality en dit gaf ons inspiratie om het spel rondom gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen”.

Waarom de samenwerking met Bedrijfshelden?
“De samenwerking met Marieke is open en eerlijk, we zijn oprecht kritisch naar elkaar en dat maakt onze samenwerking enorm waardevol wat uiteraard terugkomt in de programma’s die we samen geven en ontwikkelen. Marieke is een enorme inspiratiebron en ik verheug me erop om dit terug te laten zien in de training waarin de toegevoegde waarde energie, serious gaming en een dosis fun zal zijn! Wat is er mooier dan het creëren van Florerende Bedrijfshelden”.

Nieuwsgierig naar het nieuwe spel?
Op vrijdag 25 november organiseren we een inspiratie dag voor managers in de zorg. Vanaf 9.00 uur nemen we jullie mee in de speelse wereld van gastvrijheid. Aansluitend bieden we om 13.00 uur een gezellige lunch en sluiten we de dag om 14.00 uur gezamenlijk af. Heb je interesse om deel te nemen? Neem contact met ons op.

irma@floreerthospitality.nl of marieke@bedrijfshelden.nl

Volg Bedrijfshelden

Scroll naar boven
Waarmee kan ik je helpen?