Onze workshops

"Je kunt een medewerker vandaag iets leren;

maar als je zijn nieuwsgierigheid kunt prikkelen,

zal hij zijn hele leven blijven leren".

Onze Workshops

Wij hebben verschillende workshops ontwikkeld met als doel uw medewerkers in hun kracht te zetten. U kunt ervoor kiezen om een totaal traject af te nemen (zie Helden programma)of u kiest er voor om alleen een specifieke workshop bij ons af te nemen.

Elke workshop is maatwerk! Enkele voorbeelden van workshops die wij hebben aangeboden:

Creatieve helden

Op zoek naar de creatievelingen binnen uw team? Door deze workshop dagen we uw team "out of the box" te denken. Er komen zeer verrassende resultaten uit!

Kleurrijk samenwerken

Wat zijn de drijfveren binnen het team? Hoe kun je deze optimaal inzetten? Door deze workshop ontstaat er veel meer begrip over en weer binnen het team en dit zal direct effect hebben op een betere samenwerking!

  1. Strategie in drie

Welke koers gaat het team varen? Spelenderwijs gaan we aan de slag met het bepalen van de vaarroute en stellen we vast hoe we de koers gaan bijhouden.

Let the games begin!

Een team kan soms wat extra uitdaging gebruiken. Wij hebben een aantal spellen ontwikkeld waarbij we de samenwerking versterken door ze op een bijzondere manier uit te dagen!

Heeft u interesse?

Onze bedrijfshelden plannen graag een koffiemoment in. Onder het genot van een heerlijke kop koffie gaan we samen met u op zoek naar uw grootste uitdaging en kijken we in welke vorm wij u kunnen ondersteunen. U kunt hier contact met ons opnemen!