De hele dag worden we geconfronteerd met de effecten van het Corona virus. Dit zet je aan het denken over jouw eigen koers. Misschien is dit dan ook voor jou eindelijk eens dat moment om aan de slag te gaan met jouw vraagstuk.

Hoe zorg ik dat deze crisis ook een positief effect heeft voor mij?

Er komt iedere dag veel op ons af. De extra zorg voor de kinderen thuis, op afstand met collega’s werken, weinig sociaal contact met je dierbaren en vooral veel nare berichten via het nieuws. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet geleefd wordt? Neem even de tijd voor jezelf!

Dit kun je doen door dagelijks een wandeling te maken of je even een uurtje af te zonderen. Is dit wat lastig omdat je thuis niet de ruimte hebt? Bedrijfshelden kan jou dan hierbij helpen.

Laten we samen aan de slag gaan

Kom 24 uur op retraite en we gaan samen aan de slag met jouw vraagstuk. Uiteraard doen we dit op gepaste afstand. Je gaat je even 24 uur afsluiten van de wereld en op zoek naar jezelf. Samen delen we op basis van jouw voorkeuren de 24 uur in. We hebben niet alle antwoorden maar we zullen je veel nieuwe inzichten meegeven.

Voorbeelden van vraagstukken:

  • Inzicht over jouw loopbaan
  • Een vijfjarenplan opzetten (zakelijk/ privé)
  • Inspiratie voor jouw eigen business
  • Behalen van werkgeluk
  • Grenzen leren stellen

Wat zeggen anderen over de retraite:

“Zodra je bij Marieke binnenstapt voelt het als thuis. De warme setting en haar doortastende belangstelling maken dat je heel snel aan de slag gaat en concrete stappen zet. Ik gun iedereen een 24-uurs bij Marieke”.

“Door haar verrassende combinaties van werkvormen kijk je met een nieuwe blik naar jezelf. Je staat even helemaal stil om daarna vol energie opnieuw in je leven te stappen. Verfrissend!”

Prijs

Vanwege de Corona crisis bieden we de retraite aan voor € 300,- exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief begeleiding, verblijf in een natuurhuisje, eten en drinken gedurende de 24 uur maar exclusief (op eigen verzoek) eventuele extra rapportages of beweegsessie met Marleen Frunt (rtbernheze.nl). Meer info vind je hier. Heb je vragen of wil je jezelf inschrijven dan kan dit via marieke@bedrijfshelden.nl. of 06-40 72 38 72.