24 uur retraite

"Door jezelf uit te dagen, haal je het beste uit jezelf"

Binnen 24 uur jouw reis weer uitgezet!

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat is er mogelijk? Hoe haal ik het beste uit mijzelf? Is dit het nou?

Dit zijn vragen waar verschillende professionals dagelijks mee te maken hebben. Maar deze vragen zorgen voor flink veel keuzestress. Of het nu gaat om het vaststellen van jouw talenten, het kiezen van een beroep of organisatie, het vaststellen van een organisatiecultuur dat goed bij je past of een werkomgeving waar jij je thuis voelt: dagelijkse beslissingen – groot en klein – zijn steeds complexer geworden omwille van het feit dat het aantal keuzeopties sterk is toegenomen de laatste decennia.

Hoe zorg ik er nu voor dat ik de antwoorden voor mijzelf vind? Meld je aan voor de 24 uur retraite. Een retraite is een afzondering voor zelfonderzoek en geestelijke oefening. Het zorgt ervoor dat we actief aan de slag gaan met jouw keuzes en zo binnen 24 uur de antwoorden gaan vinden!

24 uur aan de slag

Verleden, heden en toekomst

Out of the box


Koers bepalen

In beweging komen


Unieke locatie


Voorbeeld programma

Mensen worden gedreven door pijn en plezier. Door intensief aan de slag te gaan zal je ervaren wat beide ervaringen met jou doen. Het effect van uit jouw comfortzone stappen is groots. Dit geeft jou direct meer inzicht over jezelf en door dit inzicht te vertalen naar jouw zakelijk leven zul je gaan ervaren wat jouw nieuwe koers moet zijn. Jouw 24 uur zal bestaan uit drie onderdelen:

Verleden

Heden

Toekomst

Aan de hand van jouw eigen vraag gaan we het programma invullen. Een aantal voorbeelden van onderdelen zijn:

Diverse (online) testen (DISC,

Actieve oefeningen

Wandelcoaching

Vuurceremonie

Hollen en stilstaan sessie

Mindgym

Creatieve verbeelding

Mission statement


Voorbereiding

Op het moment dat je jouw 24 uur geboekt hebt sturen we je diverse online testen. Dit geeft ons een goed beeld over jouw voorkeursstijl. Aansluitend plannen we een intakegesprek zodat we jouw vraag scherp krijgen. Op basis van deze input maken we het programma en plannen we het moment van jouw 24 uur. Je krijgt ter voorbereiding al een aantal opdrachten toegestuurd.

Jouw 24 uur

Onze retraite ruimte ligt tussen de Brabantse weilanden. Naast de boeren bedrijvigheid vind je hier vooral veel groen en rust. Op het moment dat je bij ons het terrein op rijd krijg je eerst de ruimte om in te checken. Nadat je een rondleiding op locatie hebt gehad gaan jouw 24 uur in! We werken in blokken van 2 uur. Afhankelijk van het programma werk je met één of meerdere trainers. Er is ruimte voor activiteit en rust. Tijdens de blokken hou je zelf de inspiratiemomenten bij in het werkboek.

Afsluiting

Op het moment dat jouw 24 uur voorbij zijn, is jouw nieuwe route uitgestippeld en ga je op weg. Na een aantal weken volgt er een afsluitend gesprek.

"Neem de tijd en ga aan de slag met jouw eigen koers"

Ja, ik heb interesse!